Providna folija

Zatvaranje terase providnom folijom

Zatvaranje terase

Zatvaranje terase PVC folijom nikada nije bilo lakše. Potreban Vam je funkcionalni prostor zimi?! Zaštitite ili zatvorite terasu, lodju, balkon PVC folijom, leksanom…

Zatvaranje terase providna folija

Zatvaranje terase PVC FOLIJOM ISKUSTVA

Zatvaranje terasa pvc folijom je prilično dobar izbor. Terase koje nisu na neki način zatvorene (zidom ili staklenim površinama) tokom zime nisu u potpunosti korisne. Pretvorite terasu u koristan prostor tokom zimskog perioda, ali je i zaštitite od spoljnih uticaja sa PVC providnom folijom.

Prednosti providne folije

Sa providnom pvc folijom na terasu ulazi dnevna svetlost propuštajuči sunčeve zrake. Isustva govore da su terase zatvorene pvc folijom toplije do 10°C. Zbog lake montaže i demontaže PVC folije na terasama omogućiće Vam prijatan boravak tokom čitave godine. U galeriji slika prikazane su terase zatvorene PVC folijom.

Na nekim terasama ugradjeni su ručni mehanizmi za spuštanje i podizanje. Mehanizmi se sastoji od sistema prenosa i šipke za upravljanje.

Način na koji radimo

naš proces je veoma jednostavan

Konsultacije! Dogovor! Implementacija! Da, toliko je jednostavno, samo je bitno da znate šta želite. Ostalo je na nama da se dogovorimo!

01.

Konsultacije

Konsultacije su BESPLATNE i informativnog tipa. Možete nas kontaktirati preko telefona ili email adrese.

02.

Dogovor

Dolazak na lice mesta, po potrebi, dogovaramo sve potrebne detalje (konstrukcija, dizajn, rok izrade…)

03.

IMPLEMENTACIJA

U skladu sa prethodnim dogovorom planiramo aktivnosti i vreme implementacije.

Terase zatvorene pvc folijom

Call Now Button