Providna folija

PVC Folija

Providna PVC folija

Providna PVC folija se najčešća upotrebljava za zatvaranje terasa, lodja, balkona, u kafićima, restoranima, zimskim i letnjim baštama, pokretna vrata ili pregradna vrata, za pregrađivanje prostora, u servisima, pregrade u perionicama, prekrivke i prekrivači za bazene i drugo.

PVC folija je specijalna vrsta materijala. Najpoznatija je providna pvc folija. Folija može biti u boji određenog dezena ili providna folija koje se još zove i Kristal folija.

Folija je material koji je izuzetno otporan na sve vremenske uslove. Mi koristimo providnu foliju renomiranih firmi Franz Miederhoff i Sio-Line.

ŠTA RADIMO?

Nudimo vam samo najbolje

Nudimo vam kompletna rešenja od ideje do realizacije!

Pogledajte našu galeriju slika.

Kompetna izrada konstrukcije po meri, ukoliko je potrebno. Drvene, metalne ili po dogovoru.

Veoma važna stavka kod klijenata, dizajn, po vašem ili našem predlogu…

Izbor dezena je veoma veliki. Omogućava da se prostor pretvori u lep i koristan.

Po potrebni, kreiramo mehanizme za upravljenje, automatsko, ručno …

Cena folije po kvadratu

Cena PVC folije i postavljanje se naplaćuje po kvadratnom metru (m²)a zavisi od konstrukcije, mehanizma i broja otvora. U cenu folije ulazi merenje, predlog konstrukcije, dizajn, montaža i mehanizam. Za sve što Vas interesujete konsultujete nas. Konsulatcije i dolazak je informativnog karaktera. 

Rok izrade i montaže zavisi od zahteva i dogovora.

providna folija terasa
Terasa zatvorena providnom folijom sa rolo mehanizmom

Rolo ProvidnA folija

Debljina ovih folija je od 0,8 mm. Providna Kristal folija je potpuno transparentna i otporna na promene temperature od -30°C do +70°C. Uz minimalno ulaganje dobijate vrhunski gotov proizvod, koji će Vam se isplatiti u kratkom vremenskom periodu. Providna folija je dobar toplotni izolator, i do 10°C više. Kristal folija je elastična i laka za rukovanje.

Održavanje folije je najčešće iz estetskih razloga, ali i zbog dugotrajnosti. Folija sadrži materijal koji je sam po sebi otporan na različite vremenske uslove. Dobra preporuka je demontaža i montaža po potrebi zbog dugotrajnosti.

Providna PVC Folija se zbog svojih dobrih elastičnih sposobnosti lako montira i demontira. U zavisnosti od Vaših potreba može biti fiksna ili pokretna. Fiksna folija nema mogućnost podizanja.

Pokretna folija ima mogućnost da se upakuje, urola, rolo folija. Rolo folija može biti na mehanizam, ručno podizanje i rajfešlus. Pokretna rolo folija na mehanizam može biti sa pužnim prenosom sa reduktorom ili preko motora sa i bez daljinske komande.

Ručno podizanje je sistem podizanja i spuštanja kao kod roletne prozora.

Call Now Button