Terase zatvorene providnom PVC folijom

Na slici su prikazane terase zatvorene sa providnom PVC folijom. Na terasama, pored PVC folije, postoji mogućnost ugradnja i montaža tende po meri.
Prikazane slike su terase zatvorene pvc folijom sa mehanizmom za podizanje i spuštanje. Terase koje nisu na neki način zatvorene (zidom ili staklenim površinama) tokom zime nisu u potpunosti korisne. Preuredite terasu u koristan prostor tokom zimskog perioda, zaštitite je od spoljnih uticaja. Sa providnom folijom na terasu ulazi dnevna svetlost propuštajuči sunčeve zrake, čineći prostoriju toplijom i do 10°C. Zbog lake montaže i demontaže PVC folije na terasama omogućiće Vam prijatan boravak tokom čitave godine. Na nekim terasama ugradjeni su ručni mehanizmi za spuštanje i podizanje. Mehanizmi za spuštanje i podizanje pvc folije sastoji se od sistema prenosa i šipke uz pomoć koje upravljamo mehanizmom.

Terase zatvorene providnom folijom cesto koriste rolo mehanizam

Rolo mehanizam na terasi koja je zatvorena sa providnom pvc folijom

Na slici je prikazana klasicna terasa zatvorena za providnom folijom. Sa leve strane je sipka sa mehanizmom za spustanje i podizanje. Slične načine zatvaranja koriste bašte kafića, restorana tokom zimskog perioda.

Tende za terase

Tende za terase se cesto upotrebjavaju u kombinaciji sa providnom folijom, sto ste mogli videti na slikama. Sve vezano za tende mozete pogledati na sajtu Mimax tende. Savetujemo da procitate tende po meri koji sadrzi dosta saveta, predloga i opisa sve sto vam je potrebno prilikom izrade po meri.

Cena

PVC Providna folija za zatvaranje terase je veoma isplativa investicija ukoliko sagledate iskorišćenje prostora tokom zimskog perioda, ali i kao dugotrajno rešenje. Cena PVC folije i postavljanje se naplaćuje po kvadratnom metru (m²), a zavisi od konstrukcije, mehanizma i broja otvora. U cenu providne folije ulazi merenje, predlog konstrukcije, dizajn, montaža i mehanizam. Za sve što Vas interesujete konsultujete nas. Naš dolazak je informativnog karaktera.

Izrada i montaža zavisi od zahteva i dogovora, ali smo uvek raspoloženi da izlazimo u susret svojim klijentima. Kontaktirajte nas!

Fotografije: Providna folija & Mimax tende