Zatvaranje ugostiteljskih objekata, kafića, restorana zimskih i letnjih bašta PVC folijom. Providna PVC folija omogućiće Vam zagrevanje prostora do 10°C.

Providna pvc folija za baste kafica restorana terase

Ugostiteljski objekti su jedni od prvih koji su prepoznali i iskoristili sve funkcionalnosti PVC folije. Ovakvo inovativno i funkcionalno rešenje rešilo je problem iskorišćenosti tokom zime, smanjenjem troškova grejanja, a povećanjem posla u okviru njihovog poslovanja u baštama restorana i kafića. Uz providnu PVC foliju ugostiteljski objekti  dobijaju maksimalnu iskorišćenost i upotrebljiv prostor zaštićen tokom zime. Zimske bašte se mogu lako prilagoditi svim potrebama.

zatvaranje basta kafica restorana providnom folijom

Providna folija za baste kafica i restorana od drveta sa rolo mehanizmom

Zatvaranje basta kafica i restorana providnom PVC folijom

Zatvaranje basti kafica restorana terasa providnom folijom omogućiće Vam prijatan boravak tokom čitave godine. Zimske baste restorana i kafica pokrivene providnom folijom ostvaruju uštedu u grejanju, a temperaturna razlika je do 10°C u plusu. Veliki broj zimskih basti koriste providnu pvc foliju. Veliki izbor dezena omogućava Vam da lako prilagodite svoju bastu u postojeći enterijer. Providna pvc folija se izrađuje sa opšivkama u boji koju sami birate. Providnom ceradom, folijom možete i pregraditi prostor, najčešće odvojenim prostorom za pušače, napraviti rolo vrata za prodavnice, izloge, trgovinske radnje…

Mehanizam za spuštanje i podizanje može biti ručni ili automatski. Za ručni mehanizam koristi se šipka sa pužnim prenosom. Postoji mogućnost upravljanja  preko daljinskog. Automatski mehanizam za spuštanje i podizanje omogućava da čak i na teško dostupnim mestima podešavamo providnu foliju po potrebi.